Merry-go-round

Holy cow… stop karrusellen jeg vil gerne af eller noget i den stil. Egentlig er det ikke fordi jeg har travlt, det har jeg faktisk ikke. Jo, i forhold til hvad jeg plejer, men travlt kan man næppe kalde det. Jeg har bare lidt at se til. Flere opgaver på samme dag. Nogle af dem faktisk udfordrende og givende. Og meningsfulde – på en måde. Hvorfor er det så, at jeg har kvalme, er svimmel og har lyst til at stå af…

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Stress og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Merry-go-round

  1. Susling skriver:

    Vil gerne svare dig. Men ved ikke rigtigt hvordan. Forstår, hvad der sker. Har prøvet at ringe. Suk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>