Med eller uden K

Ærlighedsforhold, ordet smager godt. Måske lidt bittersødt, ligesom den gin og tonic der er i mit glas, lidt for ofte måske…

Ærlighed er vigtigt. Så vigtigt, at jeg faktisk har lovet mig selv aldrig at lyve. Alligevel gør jeg det. Ind i mellem. Mest for mig selv. Og det gør det på en måde endnu mere utilgiveligt. Ikke at jeg laver store komplicerede løgne, det er mere undladelsesløgne. Du ved, den slags, hvor man ikke fortæller hele sandheden.

Og jeg var ærlig. Det var han også. Overfor sig selv og over for mig. Overfor os. Det os, der aldrig kan viskes helt ud. Det os, der for altid fremover vil præge mig. Og ham, som jeg har mistet.

Det gør ondt. Af helvedes til. Og nej, jeg går ikke i stykker, og jeg kommer op igen. Jeg har gode mennesker omkring mig. Mennesker, der både kan trøste og sætte fingeren direkte på det ømmeste punkt.

Så her sidder jeg. Forsøger at blive klogere.

Jeg glædes over, at jeg turde lukke et menneske helt derind, hvor det kan gøre ondt. Og over, at jeg turde vise min kærlighed. Og over, at jeg ikke mistede mig selv eller fodfæstet. At jeg stadig står og ikke har mistet modet…

 

Dette indlæg blev udgivet i Dating, Ham og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>