Aftryk

Jeg ser dig i mine drømme.  Hører alle ordene, de sagte og de usagte. Genser memorerede ansigtsudtryk, ser glæden og smerten i dine øjne og mærker dine kærtegn. De er aldrig uvelkomne eller ubehagelige. Lidt forstyrrende måske, distraherende kunne man endda sige. De  leder mine tanker tilbage til det som var. Og får mig til at tænke, hvis…

Hvis hvad… for uanset hvad, kan man ikke spole tiden tilbage. Og hvis man kunne, ville jeg så ønske det?

I en anden verden. I en anden virkelighed. I en anden tid. Når vores fodspor igen bringer os nær hinanden. Så måske. Hvis og hvis.

Jeg vil dog aldrig slippe dig helt af syne. Jeg vil følge dig, som du følger mig. I tanken, i drømme og i den virtuelle verden. Og ind i mellem vil vore veje krydses, og jeg vil glædes over at se dig, glædes over at tale med dig. Og glædes over at mærke dig tage rummet.

Og jeg vil – altid – lade dig se min sjæl, som jeg ser din.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>