Karma

Karma vender altid tilbage. Karma er på den måde en boomerang, af det vi sender ud. Det vi giver til andre.

Jeg ser verden med åbent sind. Og med åbne øjne, der måske nok – for nogle – synes naive, selv ser jeg det som en af mine styrker.

Jeg næres af lyset. Det bor i mig. Nogle gange er det blot et svagtrosa skær, der næsten ikke ses, andre gange skinner det helt tydeligt igennem.

Det rosaskinde lys er min sjæl. Den er langt fra lyserød eller naiv. Ej heller er den beregnende og bitter. Jeg har det ikke i mig.

I mig er der tanker og følelser. Dem reflekterer jeg over. Og nogle af de refleksioner deler jeg her. Ikke for andres skyld, men for min. For at øve mig i at skille dem ad. For det er der, læringen og udviklingen ligger.

På samme måde er det, når jeg sætter mig på måtten og vender blikket ind. Så bliver jeg træet og klippen. Stærk og smuk som en gammel E-type.

Namaste.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Mit sande jeg, yoga og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>