Blinde køer er svære at få til at se…

Din bitterhed handler ikke om mig, men om dig, og alt det du vælger ikke at gøre. Jeg er ikke ligeglad, men din bitterhed rammer mig ikke. Jeg har flyttet mig.

Din bitterhed fylder dig, så der ikke er rum til at vende blikket ind og se, at det du gør, gør det værre for dig selv. Du er fanget i dit eget spind. I det net af bitre ord og hentydninger du har kastet i grams.

Jeg er aldrig ligeglad. Men jeg vælger mine kampe og tager et skridt af gangen. Ikke for at vinde, men for at forandre. For at gøre en forskel til det bedre. Jeg er ikke ligeglad og dét er min styrke.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>