Boldøje

Det er nu. Det er nu at jeg skal bevise at jeg kan. At jeg har overblikket. At jeg har fokus og retning. Det er nu, der skal tages de første spadestik og bygges fundament.

Jeg har sparring i mit ringhjørne, og jeg lærer mens jeg går.

Jeg trækker vejret dybt. Helt ned i maven, når jeg mærker nervøsiteten brede sig. Breathe in breathe out, mærk kontaktfladerne og ret fokus på budskabet. Hold øjet på bolden samtidig med at du retter blikket mod målet.

Fandeme godt jeg skal leve af at spille fodbold…

Dette indlæg blev udgivet i Arbejde og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>