Murens fald

For 25 år siden gik jeg tidligt i seng fordi min yngste, som var 3 uger gammel, ville ammes flere gange om natten. Jeg var træt og nybagt mor til 2. I løbet af natten stod jeg op for at amme, og for at holde mig vågen tændte jeg fjernsynet og zappede over på CNN. Og så vågnede jeg. For der var liv og glade dage i Berlin. Store og små. Unge og gamle. Mænd og kvinder. Kravlede op på muren. Dansede og sang.

Og jeg blev siddende i stolen resten af natten. Vækkede vist også barnets far. For det var en helt særlig nat. Den nat friheden nåede til Berlin. Den nat var vi alle berlinere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>