Fortsæt er mit forsæt

Jeg gør det normalt ikke i nytårsforsætter. Dog kan jeg ikke sige mig fri for at reflektere over året der gik, ligesom jeg ikke kan sige mig helt fri for at filosofere lidt over, hvilke muligheder det nye år har at byde på. I bund og grund handler det jo om at se dem. Mulighederne. Gribe dem, når de dukker op, se deres potentiale, og få dem til at gro.

Jeg ønsker at 2015 fortsæter, hvor 2014 slap. Det er mit nytårsforsæt.

2014 har været et stort år. Mulighederne har været mange, og jeg har kigget hver eneste af dem i øjnene og mærket efter i mig selv, inden jeg valgte til eller fra. Jeg er også selv blevet valgt til og fra, og selvom det gjorde ondt, så var det en mulighed for at undersøge mit reaktionsmønster, mærke min sorg og længsel og være med det, der er svært.

Jeg bilder mig ind, at jeg voksede af det. At jeg er stærkere nu. Og endnu tættere på essensen af mig, og den jeg ønsker at være. Meget tættere end jeg nogensinde før har været.

Jeg kunne bruge denne stund til at slå på mig selv, over alt det jeg ikke fik gjort. Det ville jeg helt uden at tænke over det have gjort for et par år siden. Og jeg skal ikke sige mig fri for stadig at falde ind i det mønster i ny og næ, men jeg gør det sjældnere. For det fører ikke noget godt med sig. Ingen udvikling. Ingen vækst.

Så jeg pakker slagene væk og fokuserer på, at finde vækstmuligheden i udfordringerne. Gaven om man vil. For der er altid en gave. Nogle gange er den bare mere skjult end andre.

Så det er mit forsæt for 2015, at jeg holder fast i at se muligheder. Øver mig i at finde gaverne, også når det er svært.

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud, Mit sande jeg, yoga og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>