Plettede billeder og bekymringer

Det gjorde hende mere nervøs end hun egentlig ville være ved. Hun havde været træt længe, men havde tilskrevet det vinteren og manglen på lys. Men da hosten blev værre og fik følgeskab af pibende åndedræt, stakåndethed og hovedpine blev hun alligevel lidt bekymret og gik til lægen.

Mange før hende havde haft lungebetændelse og det er sjælden mere alvorligt end som så, men for hende ribbede det op i sårene. Det var 8 år siden hendes mor havde ringet og fortalt om en plet på et røngtenbillede. Et billede, der var taget fordi, hun igen havde fået lungebetændelse.

Pletten viste sig at være cancer. Og blot 1 1/2 år senere var hun væk. Det var ikke et rart forløb og døden var, hverken smuk eller fredfyldt.

Hun fortalte ingen om sin bekymring. Overgav sig til trætheden og konstaterede, at bekymringen var der. Om 2 dage er der svar på om der er pletter på hendes eget billede.

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Plettede billeder og bekymringer

  1. Line skriver:

    oh. Var der?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>