Ja, nej, måske…

Hun havde kredset om tanken, siden hun forleden havde set postkortet i holderen på den lokale cafe. Skulle hun spørge ham? Hun legede med tanken, da hun gik tur i parken. Og fantaserede om, hvilken – om nogen – forskel det ville gøre, hvis de satte kæreste-ordet på den relation, det forhold, de havde.

Det er sjovt, det der med ord. Flere havde spurgt til, om ikke det var på tide, at de tog skridtet og rykkede videre til næste level. Hun så det bare ikke som et spil. Der var ikke rigtig nogle levels. Der var, det der var. Det der er. Og det der er, er godt og dejligt.

Hun kunne lide ham. Hun elskede ham. Og han hende. Så meget, at ingen af dem rigtig kunne eller ville forestille sig et liv uden, den anden var i det. Men de talte ikke meget det. Nød blot de stunder og øjeblikke de kunne dele.

For hende handlede det om, at holde fast i det løfte, hun havde givet sig selv, for et par år siden, om aldrig mere at miste sig selv. Aldrig mere ikke at tage sin mavefornemmelse alvorligt. Og for at kunne det, var hun nødt til at have plads. Og tid for sig selv. Til sig selv.

For ham var det noget andet. Men begge havde de den aller dybeste respekt for hinandens valg og følelser.

De havde lange og dybe samtaler. Sjældent om lige netop det, men de lange samtaler betød, at de kendte hinanden rigtig godt. De var tætte og fortrolige, men altså ikke kærester på trods af, at de havde været sammen i et år.

På trods af weekendens fantasier og drømmerier, var hun stadig ikke nærmere et svar på, om hun turde stille ham spørgsmålet. Mest fordi, hun ikke kunne definere, hvad hun ville med svaret. Om den forandrede ramme om relationen ville gøre en forskel. Nej, ikke om, for det ville den helt sikkert. Hun var usikker på hvordan. Og på om det overhovedet var vigtigt, at der kom en ramme om relationen.

Dette indlæg blev udgivet i Dating, Ham og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>