Dem og os.

Jeg ved ikke om, det er mig eller verden, der er forandret. Men noget er forandret. Det er som om, ordentlighed og redelighed ikke længere har plads øverst på den politiske dagsorden. Det gør mig trist. Og det får mig til at spekulere på, hvad jeg og man kan gøre. For der er jo også andet end ordentlighed og redelighed, der er vigtigt. Retning for eksempel. Det er jo ikke meningen, at vores polikere skal være sagsbehandlere eller administratorere. De skal være retningsanvisende. Ledende. De skal være visionære og kende til virkeligheden. I alle lag.

Vi skal væk fra dem og os. Fra A, B og C-hold. Væk fra teknokrati og elitær bedre-videnhed. Tilbage til fællesskabet.

Jovist, har alle noget at bidrage med. Alle skal yde, hvis de overhovedet kan. Men det er ikke det, der er galt. Det er manglen på fokus. Fokus på hvem vi er, hvad vi kommer af, og hvor vi skal hen. Ikke på, hvem der skal med. For det skal vi alle.

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner, Drømme og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>