Og der blev stille…

Jeg har en bekendt. Nej, jeg havde en bekendt, for hun er her ikke mere. I søndags kom hun hjem med hovedpine, i går lettede den. I morges fandt hendes familie hende død på gulvet.

Det er ubegribeligt. Vi var ikke tætte, men vi kendte hinanden. Det er omkring 8 år siden vi lærte hinanden at kende gennem, det der dengang blev kaldt ‘blogland’. Der gik ikke længe inden vi mødtes, og det har vi gjort en eller to gange om året siden.

Nu er hun ikke mere. Og jeg forstår det ikke helt. Selvom jeg ikke er aktiv blogger, som dengang, så fulgte hun med, og jeg fulgte hende. Derfor kendte vi hinanden ret godt, også selvom vi ikke var tætte.

Livet er skrøbeligt, og vi har kun eet. Så lev det, som du synes det skal leves for at give mening og fylde for dig.

 

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>