Forandring

Nogle gange når jeg kigger mig selv i spejlet, kan jeg se nogle af dine træk. Og nogle gange hører jeg dine ord komme ud af min mund.

Det er sært. I mange år gjorde jeg alt, jeg kunne for ikke at ligne dig. Jeg er ikke sikker på, at du nogensinde opdagede, at vi i grunden har mange fælles træk. Du sagde altid, at jeg lignede min far.

I morges da jeg vågnede, var i dag bare en dag som alle andre. Lige indtil jeg så datoen på min telefon. Det er syv år siden i dag og savnet er anderledes nu. Det fylder mindre og gør mig sjældent rigtig trist. Heller ikke i dag.

Men du er savnet.

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>