Energiløs

Hun kunne ikke præcist komme i tanke om, hvornår hun sidst havde set den. Sådan helt tydeligt og klart. På den anden side, var den heller ikke helt væk, men det var som om, at hun ikke helt kunne mærke den mere. Retningen.

Det var som at gå på kanten af en mudderpøl og mærke hvordan skridtene blev tungere og tungere.

Hvad var nu, hun skulle… Hvor var det, hun var på vej hen.

I lang tid havde hun været optaget af at lytte til sin indre stemme. Til hjertet. Og lade det guide. Det var gået fint, men nu var det som om det ikke var nok længere. Og hun vidste ikke helt, hvilket værktøj hun skulle gribe for at få retningen til at blive helt tydelig igen.

De steder hun tidligere havde fundet ro og svar, gav intet svar tilbage. Måske hun ikke sad der længe nok. Måske hun ikke var stille længe nok. På den anden side, så synes hun i grunden, at hun ikke lavede meget andet, end at sidde stille…

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>