Hvad er det du ikke forstår…

I går havde jeg besøg af min 5-årige niece og efter en lang travetur i den smukke efterårsklædte skov gik hun og fortalte om de kridt tegninger hun havde lavet på mit fortov tidligere på dagen. Jeg hørte vist ikke helt efter og pludselig sagde hun med streng og lidt forurettet stemme: Hvad er det du ikke forstår TEG-NE! (med tryk på de to stavelser)

Afsløret, det var hvad jeg blev. For jeg var jo ikke tilstede, mine tanker var ikke i nuet. Hos hende. De var alle mulige andre steder. De var hos tøjet der skal sorteres, vaskes og pakkes til ferien. Hos maden der skulle sættes over. Hos passet, som jeg ikke lige havde styr på hvor var. På om vi mon kunne være om spisebordet alle sammen. Om der var mad nok. Om. Om. Om… Alle mulige andre steder end lige der, hvor jeg var. Lige der. Lige her og nu.

Så moster,- hvad er det du ikke forstår? Hvad er du bange for? Hvad er det, der afholder dig fra, at være tilstede i nuet?

Dette indlæg blev udgivet i Børn, Mig og Freud, Stress og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Hvad er det du ikke forstår…

  1. Anna skriver:

    Hvad er det du ikke forstår, moster? Bulls eye!

    …af små børn skal man høre – hvis ellers man hører efter! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>