Usynlighedens angst

Hun prøvede at holde fast. Fast i, at stilheden ikke var en afvisning af hende. Men et nødvendigt valg for ham. For at han kunne holde fast i sig selv. Det var svært. For stilheden gav næring til den gamle følelse af ikke at være noget særligt. Ikke at være god nok. Ikke at blive set.

Mange års hårdt arbejde havde lært hende, at blive bedre venner med hendes sårbare side. At se sårbarheden som en styrke. Men når tristheden og de gamle følelser overmandede hende, følte hun sig afklædt, bange og usynlig.

 

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud, Mit sande jeg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>