Mønstermix.

Stramme firkantede mønstre. Som lysende hvide funkis villaer med store døde vinduer. Flettes sammen med organiske hjerter i Gaudiske mosaikker. Præget af fortiden prøver jeg at rette blikket mod fremtiden mens jeg holder fokus på nutiden. På en gang firkantet og organisk pusler jeg mosaikkens mange forslåede brikker på plads.

Dette indlæg blev udgivet i Ham, Mig og Freud og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Mønstermix.

  1. Sifka skriver:

    Uh, den fornemmelse kender jeg godt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>