Fornuft og følelse

Jeg tænker at… siger jeg rigtig tit, når jeg ikke lige kan finde ordene. Egentlig føler jeg – mest. Tristhed. Kaos. Intetværd – i modsætning til selvværd. Hey kom tilbage, har jeg lyst til at råbe, for det var der jo. Selvværdet. Gad vide hvor det gik hen og hvad der fik det til at gå.

Lad være med at reagere med dine følelser. Brug hovedet. Måske var det det, der skete. At jeg følte for meget. Reagerede på og med mine følelser i stedet for med fornuften.

Søde rare selvværd vil du ikke nok komme tilbage. Jeg lover at jeg vil passe bedre på dig. Jeg lover jeg vil øve mig i, at reagere med fornuften. Måske stopper jeg endda (på et tidspunkt) med at slå mig selv i hovedet med alt det jeg ikke kan. Alt det jeg gør forkert.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejde, Ham, Mig og Freud, Stress og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>