Klimakterie-makrel.

Dér! Nu har jeg sagt det højt. Skrevet det ud til alle, der gider læse det. Jeg kløjs stadig i udtalen, når jeg skal sige ordet. Overgang mig her og overgang mig der. Jeg har fandeme ikke bedt om det her. Skrid!

“Det ER en sorg at vinke farvel til sin ungdom. Det kan vi lige så godt erkende. Det er en smertefuld proces. Men vi ved også godt, at når man lukker en dør, åbner der sig en ny.” sagde et af mine forbilleder i et interview jeg kun læste en del af.

Måske er det der, hunden lige begravet. Måske handler min tristhed og kaosfølelserne og det manglende selvværd, om at jeg har gang i en sorgproces, som jeg endnu ikke har erkendt, fordi jeg stædigt holder fast i, at jeg stadig er ung.

Måske jeg skulle prøve at kigge lidt ned at det spor. Tillade mig selv at være trist over det som (åbenbart) ikke længere er. Og prøve at finde glæde ved det nye, jeg skal til at lære at kende. Måske skulle jeg ringe til lægen og få undersøgt, om det virkelig er dét der er i gang.

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner, Mig og Freud, Tabu og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Klimakterie-makrel.

 1. Anna skriver:

  Du er stadigvæk smuk, men ja, jeg ser hvad du mener. Der skal sættes plads af til sorgen.

 2. Deborah skriver:

  Som du måske har læst ovre hos mig, så er jeg der også. Og jeg synes bestemt heller ikke, det er nogen “dans på roser”. Og kan sagtens følge dig i det, du skriver. Men et eller andet sted – hvad er alternativet, hvis ikke vi var i live og havde nået så langt? Sådan er vi nødt til at se det, og prøve at få det bedste ud af det.

  Jeg har lidt allerhelvedes kvaler med hedeturene, men har nu ENDELIG fundet noget, der virker. Det er en kæmpe hjælp. Så dem vil jeg klart anbefale dig at prøve.

  • Ida skriver:

   Det er jo et grundvilkår, at livet går sin gang, og dermed også at vi forandrer os, menneskeligt såvel som hormonelt. Dét har jeg sådan set ikke noget imod. Dét der tricker mig, er at jeg ikke synes jeg burde være der endnu. Jovist er jeg over 40, men ikke så MEGET…

   Tak for tippet i øvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>