Meditation

Vinden leger med mit hår mens jeg hører bølgerne slå dovent ind mod stranden. Vinden er lun og mild. Solens stråler er varme og livgivende. Bjergene til venstre for mig er gyldne i solen. Palmernes blade rasler og fuglene synger eksotiske toner.

”Vend tankerne til hjertet” siger stemmen langsomt og blidt. Og på forunderlig vis fyldes jeg af rosa-gyldent lys mens billeder af HANS ansigt fylder mine tanker. Jeg mærker en tåre på min kind. Mit sind fyldes af lykke.

Resten af dagen smiler jeg. Og savner.

Dette indlæg blev udgivet i Ham og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Meditation

  1. Ms Hoxie skriver:

    Lykketårer er de bedste…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>