A, B, C, D, E…

Frugt, bær og grove gryn fordeles over proteinpakkede mælkeprodukter garneret med gyldne tyktflydende søde dråber af den skønneste tynde honning. Groft brød klappet sammen om mager tun rørt med god fed mayonaise og salte kapers. Grov lasagne fyldt til bristepunktet med fint hakkede grove grøntsager kogt til ukendelighed sammen med magert oksekød og tomater i rigelige mængder. Vitaminer, olier og mineraler i store mængder til indvortes brug. Mens jeg glædes over, at jeg holdt sukkertrangen stangen endnu en dag.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>