Namaste

Ømme lår og brændende knæ. Mavemuskler der gør opmærksom på deres tilstedeværelse. Jeg mærker også musklerne mine arme og skuldre. Jeg håber det er eftervirkninger fra gårsdagens leg med nedadvendte hunde, plankende delfiner, poserende aber og cobraer for ikke at tale om stående skuldre, køer og katte.

Resten af familien er nede med feber, snot og ondt i halsen. Nej tak. Jeg kommer blåbær på müslien, bestiller en juicer på nettet, og håber jeg slipper.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Namaste

  1. Hanne skriver:

    Det er jeg sikker på, at du gør. Og med frisk juice er vitaminerne sikret :) Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>