Bare kald mig Anton.

Egentlig kan jeg godt li’ at shoppe. Både sådan ”jeg skal bare lige kigge om der er noget jeg ikke kan leve uden” og den mere direkte ”jeg mangler et outfit til det og det”. Det eneste jeg ikke kan li’ ved shopping, er når jeg akut står og mangler et eller andet. Lige-nu-og-her.

Jeg har taget på det seneste år. Derfor har jeg kun 2 par bukser jeg kan passe. Altså lige indtil her til aften, hvor der gik hul på det ene par. Stort hul. Sådan tværs henover baglåret, lige der under ballen. ARGH!!!

Nu ved jeg på den anden side, hvad jeg skal i morgen. For 1 par er altså for lidt, også selvom jeg har 2 kjoler i skabet…

Og ja. Jeg skal tabe mig. Og det kommer jeg også til. Men jeg nægter at forcere det. Det er ikke at prioritere mig selv højest. Og dét skal jeg. Så knyt sylten miss perfect. Det er mig der bestemmer hér.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Bare kald mig Anton.

 1. Anna skriver:

  Du lever nemlig NU og ikke først når du har tabt dig, så ud med dig og køb, så du kan være lækker (og påklædt) præcis som du er!

  (og næhhh hvor blev det altså fint her! :) )

 2. Hanne skriver:

  Undskyld, men det er altså et sjovt billede…. griner lidt endnu. Og hvor jeg dog kender det alt for godt. Jeg har en overlevelsesstrategi; når jeg endelig finder et par gode bukser, så køber jeg to af dem, og så har jeg et mærke eller to, der som regel sælger pæne bukser i et nogenlunde fit. Men hvorfor jeg ender i nødsituationerne? I have no idea!

  Kh. Hanne

  • Ida skriver:

   Grin du bare Hanne. Det er sundt og jeg kan godt tåle det 😉

   Jeg har også et par favorit mærker. Desværre ikke nogen jeg kan købe “lige om hjørnet” men det lykkedes mig alligevel at finde et par jeans og et par lækre læderbukser på min jagt i dag. Hurra for udsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>