1 x 365

For et år siden var jeg til et ekstraordinært møde på mit arbejde. Det var jeg også i dag. Forskellen bestod mest i, at jeg kørte lige hjem efter dagens møde.

Dette indlæg blev udgivet i Ham og tagget . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til 1 x 365

 1. Hanne skriver:

  Sikke en forskel et år kan gøre.

  • Ida skriver:

   Der er sket så meget det seneste år. Det gjorde der egentlig også året før. Egentlig kan man sige, at den udvikling og proces jeg var igennem det år, var skyld i, at jeg handlede som jeg gjorde sidste år…

 2. Anna skriver:

  Og hurra for at du ikke gjorde det sidste år! Tillykke med jer! :)

 3. Susling skriver:

  OZ tilløk herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>