Februar Februar Februar

Jeg er træt. Træt af, at jeg ikke kan holde fast i de gode intentioner. Træt af, at jeg ikke holder momentum. Træt af, at jeg vælter. Træt af altid at have ondt. Træt af, ikke at kunne. Træt af, at det lidt jeg trods alt overkommer, ikke kaster mere energi af sig. Træt af, at hver gang jeg har løst en opgave, kommer der to nye. Træt af, at bunkerne vokser mig over hovedet. Træt. Bare træt. Træt af, at vågne uden at være udhvilet.

Så er det hun kommer. Hende mit strømlinede overjeg, som ikke holder sig for god til at fortælle mig om alt det jeg gør forkert. Om alt det jeg skal og bør. Skulle og burde. Mine evige følgesvende. Dårlig samvittighed og skyld med skyld på.

Så er det jeg ikke kan se klart. Ikke kan tænke klart. Så er det jeg kører i ring. Og bliver rundtosset og mister retning. Og fokus. For hvor skal jeg starte og slutte? Når nu trætheden er et grundvilkår på lige fod med smerterne, som får lov til at fylde og styre alt for meget, når jeg mister fokus og retning.

Kom lad os gå…

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Mig og Freud og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Februar Februar Februar

  1. Hanne skriver:

    Jeg går med…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>