Drømmenes lys

I mange år havde jeg en drøm. En hemmelig drøm. En drøm, som jeg vidste jeg ikke ville kunne opfylde, fordi mit liv for mange år siden slog et sving. Som tiden gik, gled drømmen i baggrunden. Jeg lod omstændigheder og tilfældigheder råde og det bragte mig steder, jeg aldrig havde drømt om. Undervejs slog livet nogle sving, som slog mig lidt ud af kurs, og som fik konsekvenser flere år senere. Det var okay. Det er okay. Jeg arbejde hårdt på at komme tilbage på fødderne, efter et af de kursændrende sving, spirede en ny drøm frem. Og jeg greb den. Og jeg fløj. Et kort øjeblik. For mennesker kan ikke flyve. Men landingen var ikke hård. Jeg slog mig ikke. Og for en gang skyld var det mig, der ændrede kursen, så svinget ikke efterlod drømmen i vejsiden. Jeg bar den med mig. Levede den. Og jeg var god. Jeg er god. Rigtig god. Lyset skinnede på mig. Om mig. Og i mig.

Midt i det hele fik jeg mulighed for at bringe en del min gamle, hemmelige drøm til live. Jeg overvejede. Vejede for og imod. Men glemte at regne den mentale indtægt fra livet i og med den nye drøm med i regnestykket. Jeg sagde ja. Og sprang ud. Ud i en gammel drøm i en ny og opdateret og lidt amputeret version. Et år (og lidt til) er gået, og jeg flyver ikke. Faktisk så fløj jeg slet ikke. Jeg blev bare kastet op i luften. Flaksede lidt for at se om jeg kunne se meningen, der lidt fra oven. Jeg så en prik i horisonten. En lille lysende plet af håb. Landingen var hård og har efterladt mig med sår og skrammer. Jeg kan følge vejen, men jeg kan ikke udstikke kursen selv. Jeg famler i blinde og kan ikke finde lyset.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejde, Drømme og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>