Nye vaner.

De sidste 3 dage er jeg vågnet før vækkeuret. Næsten 1 time før vækkeuret. Smilende, let i kroppen og med fornemmelsen af at være veludhvilet og klar til en ny dag…

Hej. Jeg hedder Ida og er sukker-holic. For 9 dage siden spiste jeg den sidste af de hjemmelavede fastelavnsboller, fyldt med marcipanmasse og vanillecreme. Jeg har ikke spist slik, kage eller hvidt brød siden.

Jeg er godt igennem de første 3½ uge af det løbeprogram, der skal sætte mig i stand til at løbe de 10 km. kvindeløb jeg har tilmeldt mig midt i juni.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Motion og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Nye vaner.

  1. Det er virkelig godt gået. Både med nej til sukker, men også med løbeprogrammet.
    Selv er jeg ramt i et stort sukkerhul…

  2. Anna skriver:

    du er den sejeste! kaffe snart?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>