Overskud

I går brugte jeg lidt over 6 timer i min bil. Bare fordi jeg trængte til kage. Og nej, det var ikke bare en tur til bageren. Det var en tur til kagehimlen. Det var så godt. På så mange planer. Og fordi det var planlagt, havde jeg ikke et stænk af dårlig samvittighed, da jeg satte tænderne i kage nr. 7.

I dag løb jeg lidt længere end jeg egentlig skulle. Ikke fordi jeg havde dårlig samvittighed, men fordi jeg kunne. Fordi solen skinnede og livet er skønt.

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud, Motion og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>