Uden ork

Solens stråler varmede den forårskolde jord, mens jeg gik og kiggede lidt i haven. På bunken af brædder, der engang skal blive til et lille skur, et plankeværk og måske en låge. På krukkerne og spandene og alle de ting, der aldrig fandt en plads før det blev vinter.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst helt frivilligt er blevet væk fra en kamp i Parken uden at skulle noget andet. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst simpelthen ikke har haft lyst til at tage af sted. Til at tage nogle steder.

Men jeg orkede simpelthen ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag, Stress og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Uden ork

 1. Anna skriver:

  Men du lyttede og det er godt.

  (jeg sender en mand til at bygge jeres skur, plankeværk og måske en låge.)

  • Ida skriver:

   lytte er godt, men jeg ved faktisk ikke helt om det var det jeg gjorde…

   (Jaaaaaaaa, så sørger jeg for forplejning)

 2. Blive væk fra Parken uden at skulle noget andet? Ohoh, I know that feeling… Pas på dig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>