Hvor skal vi hen du?

Der var vist noget med et løfte. Et løfte til mig selv, om at gøre noget der er godt for mig. Og gøre det hver dag. Lidt løst og uforpligtende vist egentligt. På mit arbejde diskuterer vi strategier og visioner i øjeblikket. Diskuterer hvor løst eller stramt de skal formuleres. Hvor operationelle og konkrete de skal være, for at de bliver brugbare styringsredskaber i hele organisationen. Og netop det med styringsredskaberne er vist essentielt. Ikke blot for en virksomhed eller organisation, men også for mig på det helt personlige plan. Jeg er nødt til at have et (for)mål. Ellers går jeg i stå.

I dag nåede jeg et af mine delmål. Jeg gennemførte et 5-km motionsløb. Og jeg nød det. Næste mål er 10 km om 2½ måned. Normalt ville jeg give mig selv en gave, når målet er nået. En gulerod. En belønning for veludført arbejde. Men lige nu, kan jeg ikke komme på noget, der vil motivere mig mere, end bare det at blive i stand til at løbe de 10 km i en hæderlig tid. Og det er altså en hel ny (og ret lækker) fornemmelse.

Desværre tror jeg ikke at jeg kan omsætte lige den måde at motivere på til mit arbejdsliv…

Dette indlæg blev udgivet i Arbejde, Motion og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>