Morgenmild

Hans øjne var milde og fulde af kærlighed da jeg kyssede ham godmorgen og lod mine fingre se hans ansigts furer og folder mens den ene kat jagtede en imaginær flue i fodenden af sengen. Solen skinnede ind af vinduet og lavede mønstre på gulvet i morges, da jeg bagte langtidshævede boller uden gær. Det kan ikke anbefales. Men de duftede godt. På vej hjem fra bageren plukkede jeg små blå blomster på en solfyldt plet for enden af vores gade.

Dette indlæg blev udgivet i Ham og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>