Af kaos gror…

Jeg groede fregner i Firenze et par dage før påske. I haven gror både det der skal og det der bare vil. Det må det gerne. Det passer mig godt, at der ikke er for friseret. Alligevel har jeg (også) brug for orden og rene rolige flader.

Engang var jeg god til at manøvrerer i kaos og massive problemer. Jo værre jo bedre. I små bidder af gangen tyggede jeg mig gennem opgaver og problemstillinger. Vendte og drejede alle sten og fik dem stykket sammen til et nyt billede. Ofte til gavn for de som skulle spejle og se sig selv i det nye billede. Så gik jeg ned med stress og kom aldrig helt tilbage til samme niveau, kunne ikke holde samme pace og mistede motivationen. Meget vand er løbet i åen siden. Men jeg er stadig ikke god i kaos.

Mit hjem, mit hus, min have og mit arbejdsliv er fyldt med kaos. Kaos fordi vi endnu ikke er på plads efter flytningen sidste sommer. Og kaos fordi det job jeg har, bare er kaotisk. Misforstå mig ikke. Jeg elsker det. Både jobbet, haven og huset og ikke mindst ham jeg deler det med. Men det tærer på mig. Jeg har endnu ikke fundet en rytme, en rutine, der hjælper mig. Så ind i mellem trækker jeg stikket ud og stikker af. Og nogle gange, så er der faktisk mindre kaos når jeg kommer hjem.

I dag har jeg plantet sommerblomster i krukker og krydderurter i bede.

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud, Stress og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>