Billeder fra en sommerdag

Bellis og kløverblomster strækker hals og svejer blidt i sommerbrisen, som en beruset student på vej hjem. Luften er varm og duften af det salte vand blander sig med den skarpe duft af nyslået græs og solcreme. Hun gemmer sig lidt i en bog og ingen ser at kæberne er lidt for sammenbidte når hun laver mad, dækker bord og vasker op. Klumpen i halsen er der stadig ligesom tårerne hele tiden står på lur. Hun balancerer. Går på line i en verden fuld af snubletråde og let antændeligt småt brændbart.

Dette indlæg blev udgivet i Ham, Mig og Freud og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>