Elefantmadder

Tanker og følelser svinger som et pendul i cykliske spiraler eller som en karrusel, der også drejer om sin egen akse.

Jeg ved jo godt, at jeg er den jeg er. Og god til det jeg gør. Nogle gange, så bliver jeg bare rigtig meget i tvivl. Og den der tvivl, den stikker og prikker og graver dybe mistillidsfyldte grøfter i min selvtillid.

Jeg har en bunke liggende i mit kontor. Så stor, at jeg har flyttet den ned i en kasse på gulvet. Den er et resultat af overspring og manglende… manglende hvad? Vilje? Formåen? Overskud? Jeg ved godt, hvordan jeg skal få den væk. Der er to måder. Jeg kan smide hele i en sort sæk, eller jeg kan tage den i små bidder. Som man spiser en elefant, ville min x ha’ sagt.

Jeg kan egentlig godt li’ at spise elefanter. Lykkefølelsen af at have overkommet. Det giver energi og mod på mere. Det der mod, det kunne jeg godt bruge lidt mere af.

Men jeg ved jeg har det. Det ligger i en af de indre skuffer, jeg skal bare lige finde nøglen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>