I ring

Hun trak et kort og kiggede væk. For hvordan skulle et tegneseriekort kunne sige noget som helst om, hvordan hun havde det eller hvorfor hun havde kroniske vabler.

It’s all about perception, stod der.

Perception mig her og perception mig der.

Hun begyndte at ane et mønster. Hver gang det var “that time of month” blev hun mindet om, det der ikke var. Det der ikke skulle være. Ikke så meget perception der. Bare smerte. Og et stort hul af tristhed og mørke. Lige der hvor livsglæden skulle blomstre allermest.

Dette indlæg blev udgivet i Børn, Ham og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>