Flyvefærdig

Den der indre kilde – passionen, kaldet, lysten til, længslen efter mere eller hvad det nu er, der driver os, den kan være ret svær at finde.  Og at kigge ind og mærke efter helt på egen hånd uden guide er svært. Jamen hvad skal jeg kigge efter, sagde han opgivende. Hvordan skal det mærkes, hvad er det jeg skal mærke? Jeg ved det ikke, sagde han stille og trist, mens mit moderhjerte blødte.

Dette indlæg blev udgivet i Børn og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Flyvefærdig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>