Refleksionsringe

Det forekommer mig, at jeg har stået her før. Gået her før. Måske er livet virkelig bare cirkler eller spiraler. Måske går vi alle i ring…

Det forekommer mig, at jeg har tænkt tankerne før. Fornemmet behovet for forandring før. Fornemmet mig selv og mine behov før…

Uden at det så egentlig hjalp ret meget, når det kom til stykket. Og så alligevel.

Jeg har læst tilbage. Det stak i hjertet og gav anledning til både tårer og grin. For jeg har jo vitterlig stået i dette ringfyldte vadested mange gange. Og så alligevel ikke.

Noget er forandret. Jeg slår ikke så meget på mig selv mere. Mit fokus er mere positivt. Tankerne er mindre dystre og negative. Jeg tror mere på mig selv. Lytter mere til mig selv. Prøver og øver mig i at tænke før jeg taler. Prøver at huske, at sætte tid af til om ikke daglig så ugentlig refleksion. Og det skal være mit fortsæt for det kommende år. At sætte tid af til refleksion for at holde fast i mig selv og min udvikling både fagligt, menneskeligt og ikke mindst privat.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Mig og Freud og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Refleksionsringe

  1. Mie skriver:

    Lyder som et godt nytårsønske. Mere refleksion for at holde fast i dig. Go for it………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>