Er kærlighed nok?

Nogle gange drømmer hun om mig. Om mine tanker eller måske nærmere mine følelser. Også dem jeg ikke rigtig selv tør tænke eller mærke, måske især dem.

Gad vide om hun mærker noget nu, hvor tårerne bare triller og triller…

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner, Ham. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Er kærlighed nok?

  1. Livsmod skriver:

    En jydsk bondekone jeg engang kendte, sådan en af den slags der aldrig havde lånt penge til en bil, måske til en traktor, altid havde kummefryseren fyldt og fadburet lige så. Strippede mig fra alle mine romantiske illusioner om at kærligheden er nok. Hun sagde, den slags tanker hører ungdommen til, der skal stædighed og gøremål til, kærlighed alene gør det ikke ikke.

  2. Ida skriver:

    Nej, kærlighed alene gør det ikke. Den skal næres og passes på, fra begge parter. Min frustration går mest på det sidste… på om vi vil samme vej og har samme mål…

  3. Livsmod skriver:

    Vi ender med at beskrive kærligheden som en plante, og jeg har bare overhovedet ikke grønne fingre.. Jeg får sådan lyst til at spørge; har du spurgt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>