Og tak fordi du spørger

Svarede hun, efter endnu engang at have givet facadesvaret. Sandheden var ikke så langt væk, men det var vel egentlig ikke det, kun at skulle lave mad til en, der var den største udfordring… Eller det, at skulle bede om hjælp til alt fra ophængning af diverse til, – ja det var vel egentlig det.

Det der var svært og angstprovokerende var, at hun skulle derud igen. On the market. Og jo jo, det var jo ikke fordi hun ikke så godt ud, det vare mere det, at hun ikke rigtig orkede… Og alligevel ville hun jo gerne, at der var en at ringe til. Eller efter. Måske i virkeligheden mest det sidste. En som kom når hun kaldte. Og gik igen, når hun bad ham om det. En som ikke stillede bagagen midt på stuegulvet. Og en som ikke forventede andet og mere. End at hun ringede. Og bad ham om at gå igen. Bagefter…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>