Tomme trusler buldrer mest…

Jeg ryster lidt i dag og har sovet dårligt. Jeg tror det har noget med ham at gøre. Selvom jeg har besluttet, at han ikke får lov til at komme ind mere. Selvom jeg har besluttet, at det han gør, ikke skal have lov til at gå mig på. Selvom jeg har besluttet, at hans trusler, ikke kan ramme mig, fordi de er tomme.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tomme trusler buldrer mest…

  1. livsmod skriver:

    den slags trusler giver genlyd i hele historien, så den vækker det man troede var dødt til live. Jeg kender det og ved heldigvis det går over. Især når man har så meget godt som du og jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>