Med modsat fortegn

Jeg troede at det var ligegyldigt, at vi ikke var et intellektuelt godt match. Det var det ikke. Når man i lang tid ikke bliver udfordret intellektuelt, bliver man lidt sløv – uskarp er måske det rette udtryk. På den anden side så var uligheden med til at få mig, til at føle mig ovenpå – på toppen af situationen. Måske har det også gjort mig lidt overlegen og arrogant.

Nu får jeg modspil og modstand. Nu skal jeg være skarp og på toppen. Men jeg er træt og føler mig lidt underlegen. Det er faktisk ikke særlig rart.

Dette indlæg blev udgivet i Ham, Hverdag og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Med modsat fortegn

 1. Susling skriver:

  DU ER KLOG! Og han skal vise dig, at du er det. Man kan faktisk godt være klog sammen. Det behøver da bare ikke nødvendigvis at være sådan, at man er klog på det samme.

 2. Anna skriver:

  Du er på ingen måde underlegen, men jeg kan sagtens følge at det må være trættende at gå fra at med lethed kunne brilliere, til at blive mødt på niveau.

  Der er heldigvis ingen regler om at man skal være skideskarp hele tiden – og det tror jeg nu bestemt heller ikke din nye medpart er – så hvorfor synes du at du skal?

  • Ida skriver:

   Det er jo lige præcis der tornen sidder… Og hvorfor synes jeg så at jeg skal? Hende der den strømlignede inden i ‘frk. over jeg’ hun fylder ret meget disse dag, så måske er det hende der synes og mig der bare følger trop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>