Hvem er du egenligt…

“Jeg ville være perfid og dobbelttydig og skrive om tåbelige kvinder, der ikke tager ansvar for deres egen lykke uden at fravælge fællesskabet”, svarede hun, da en stillede hende spørgsmålet: “hvad ville du skrive om, hvis du var anonym”

Det med det perfide, faldt hende svært. Hun ville gerne mestre kunsten, men var alt for optaget af ordentlighed. Af at være den bedste version af sig selv, hver dag. Bortset fra når hun druknede sig i kølig rosé og dansede tæt med sin lesbiske veninde, som dagen efter havde blå bidemærker på skulderen… Selv var hun til mænd. Rigtige mænd. Mænd som turde mærke sig selv og fortælle om deres følelser. Uden at det kom ud som hvislende bemærkninger på twitter og affødte ensom søvn på sofaen i stuen.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Mit sande jeg og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>