Mødet

Og hun bad ham holde sit bankede hjerte og gispende åndedræt, så de ikke stak af. Og han omfavnede hende, rummede hende og tog hendes vejr og hjerte. Så fint og forsigtigt midt i al vildskaben.

Og hun stjal sig til at kigge på ham, når han ikke så det. Og kiggede dybt i hans sjæl da hun læste hans ansigt med læber og hænder. Og hun hvilede sin trætte og rastløse sjæl på hans brystkasse, mens han kravlede ind under hendes hud.

Dette indlæg blev udgivet i Dating og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>