Drage søges

Hun vidste ikke helt hvad det var der var sket, eller hvordan det var sket, men pludselig var hun på vej i en retning, hun slet ikke var sikker på hun havde lyst til at gå. Hun stoppede op et øjeblik, mærkede efter i sit inderst og vendte om. Gik sin vej uden at se sig tilbage. Væk fra klaustrofobiens kvalmende lugt og favntag.

Det var først da hun var kommet rundt om hjørne ramte det hende. Slaget i maven. Hårdt og helt uden varsel. Det burde du have set komme, sagde miss Perfect, der sad der og tronede i lyset på højre skulder. Og alle hun vendte sig til gav hende ret.

Og så lå hun der. Badet i angstens sved og andres grønne galde. Forslået og forskrækket. Mest forskrækket. Væltet af trygbølgen og af de slag hun tildelte sig selv, over at have efterladt fornuften et sted på vejen mellem 1. og 3. sætning.

De næste dage gik med at klinke skår og bygge tårnhøje mure omkring hendes indre slotsgård.

Nu overvejede hun hvor man kunne købe den drage bejlere skulle besejre for at vise, at de var hende værdige.

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner, Dating, Håb og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>