Turn it around

Hun får ikke lov. Jeg vil ikke lade mig gå på af, at hun synes jeg gør tingene forkert. Jeg irriteres til grådens rand over, at jeg ikke lever op til hendes krav. Om effektivitet og orden. Nej nej, man behøver bestemt ikke at gøre som de andre, men man skal heller ikke stikke for meget ud…

I dag lader jeg som om. Lader som om jeg er ligeglad. Det kan godt være det bare er mandag og jeg kun skal til dyrlægen med katten, men hvem fanden har sagt at man ikke kan gå til dyrlægen iført guldsko!

Dette indlæg blev udgivet i Mig og Freud og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>