Afbud.

Jeg ved godt at det handler om hende. At det ikke har noget med mig at gøre, – som sådan. Men det er jo for helvede mig det går ud over, når hun (igen) melder afbud.

Jeg havde tænkt tanken. At det nok ikke blev til noget. Jeg har også haft en føler ud i en anden retning. Men det ændrer ikke ved, at hendes afbud, aktiver gemte og glemte følelser i mig. Også selvom jeg godt ved, at det handler om hende.

Men for pokker hvor vil jeg gerne se den kamp. Barcelona i efterårsferien anyone?

Dette indlæg blev udgivet i Bristede illusioner, Mig og Freud og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>