Om

Nogle gange hjælper det at skrive. At sætte ord på det der er svært. Det der fylder og rumsterer. Nogle gange hjælper det at skrive, fordi der ikke er nogen der hører, at jeg smækker med døren. Nogle gange hjælper det at skrive, fordi ordene bare vil ud. Nogle gange bliver det smukt. Andre gange noget ligegyldigt rod.

Dette er min legeplads. Mit frirum. Mit elektroniske kladdehæfte. Det er her jeg leger, med ord og tanker. Nogle med afsæt i virkeligheden andre med afsæt i inderligheden. Noget er sandt andet er, noget andet. Jeg bruger min kunstneriske frihed til at reformulere og omfortolke. Det er ikke alt man ser, der er hvad det ser ud til.

Hvem er jeg så? Tja, en modsætningsfyldt kvinde, rastløs og (under)søgende. I evig jagt efter bevægelse. Fuld af indre dæmoner og angst for at gro fast. Elskende og elskelig. Legende og levende, i den grad levende. Dyb og sort, som den mørkeste afgrund. Lattermild og følsom. Indadskuende og udadvendt. Og generelt glad.

Her får du det, der optager mig; råt for usødet og uden filter, nogle gange velovervejet og gemmentænkt, de fleste gange nok ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>